Aktivní lidé, organizace a podnikatelé z Říčan spolu s místní Církví Bratrskou a partnerem církví Adventistů sedmého dne pořádají v sobotu 15. května 2010 od 14ti hodin na říčanském Marvánku setkání pro děti i dospělé při příležitosti Mezinárodního dne rodin.

Na akci, která nese název Poznej svoji MASku, můžete poznat lépe své sousedy, strávit hezké společné odpoledne a zapojit se do kvízu o ceny. Děti se budou moci zúčastnit zábavných soutěží a vyrobit si svoji originální masku. Malý autor té nejkrásnější vyhraje hodnotnou cenu. Dospělým Klub zdraví v programu NewStart poradí, jak zlepšit životní styl. K pohodě odpoledne přispěje dostupné občerstvení, zábava a dárky.

Akci pořádá Místní akční skupina, zkráceně MASka Říčansko, která se stará o svůj region nejen tím, že radí, jak čerpat dotace, ale i pořádáním akcí, které spojují lidi. Cílem MASky je spolupráce. MASka je pro člověka z venku, kterého nezajímá čerpání dotací z Evropské unie, naprosto nesrozumitelný výraz. Proto si s dětmi vyrobíme masky skutečné, aby bylo jednodušší zapsat se do povědomí obyvatel Říčan, pro které jsme tu především., vysvětlil smysl akce Vladimír Haš, ředitel Místní akční skupiny Říčansko.

Na sobotní akci na Marvánku se proto dozvíte více i o tom, kdo je v MASce aktivní, jaké má partnery, i jak se můžete zapojit sami. Kromě toho budete mít možnost dozvědět se z první ruky, co se v Říčansku chystá za projekty a jaké jsou možnosti dalšího rozvoje regionu.

Pro více informací či fotografie nás prosím neváhejte kontaktovat:

Mgr. Ludmila Třeštíková

Telefon: 774 780 039

koordinator@ricansko.eu

MAS Říčansko o.p.s.

Olivova 224, Říčany

http://mas.ricansko.eu/

www.zaprazi.eu

 

Soubory ke stažení:

Pozvánka DEN RODIN.pdf