Ekumenická rada církví v ČR zve všechny zájemce o nemocniční kaplanství na Studijní den ERC k duchovní službě ve zdravotnictví, který se bude konat v Praze 21. a 22. října 2011.

Součástí studijního dne bude i ustavení České asociace nemocničních kaplanů.

Rádi bychom vás upozornili, že konferenční poplatek pro účastníky, kteří se účastní studijního dne od pátečního večera nebo od soboty rána, je 200 Kč. (Konferenční poplatek nehradí členové komise ERC pro duchovní péči ve zdravotnictví a další organizátoři).

Registrace a platba konferenčního polatku bude probíhat v sobotu 22. 10. v místě konání studijního dne v čase od 8:30 do 9:25. Dovolujeme si vás také poprosit, zda byste si mohli připravit přesnou částku k úhradě a zda byste mohli být na místě v dostatečném předstihu, tak abyste stihli platbu a registraci. O úhradě účastnického poplatku dostanete potvrzení.

Podrobnější informace o studijním dni a ustavení České asociace nemocničních kaplanů naleznete níže v příloze tohoto článku.
Prosíme všechny zájemce o studijní den, aby při přihlašování uvedli, zda se zúčastní od pátečního večera, soboty rána nebo pouze ustavení České asociace nemocničních kaplanů.