ERC ve spolupráci s Národní sítí Místních akčních skupin u příležitosti projektu Modlitba za domov 2012 vyhlašuje

celostátní výtvarnou soutěž tentokrát na téma NOVÁ STANDARTA "PRAVDA VÍTĚZÍ".
Slavnostní vyhlášení vítězů soutěží proběhne v rámci programu Modlitby za domov dne 28. října 2012 v Roudnici nad Labem za účasti televizních kamer. Nejlepší práce vybere porota, v níž zasednou zástupci církví, odborníci na výtvarnou a pedagogickou činnost. Odborným garantem souteže je výtvarnice a pedagožka Mgr. Barbora Farářová (administrativa@ecav.cz). Vítězové budou odměněni rodinnými volnými vstupenkami do hradů, zámků, muzejí a dalších památek v České republice. PODROBNĚJŠÍ INFORMACE NAJDETE V PŘILOŽENÉM SOUBORU.
Těšíme se na účast Vaší školy či organizace. Vaše případné otázky rádi zodpovíme na telefonním čísle 271 742 326 nebo na mailech administrativa@ecav.cz a rip@ekumenickarada.cz. Více informací o projektu Modlitba za domov najdete na www.modlitbazadomov.cz.
Soutěžní práce posílejte prosím do 30. září 2012 na adresu: Ekumenická rada církví v ČR, Donská 5, 101 00 Praha 10.
Za realizační tým Modlitby za domov 2012
Mgr. Sandra Silná a Mgr. Barbora Farářová
Ekumenická rada církví v ČR
Donská 5
101 00 Praha 10
tel.: 776 599 977
Aktualizace článku k 26. 9.2012:
Výtvarná soutěž MZD je každoročně vypisována jako celostátní ve všech dětských žákovských i studentských kategoriích. Vždy se jedná o závažné téma, v zadání i mimo něj nabízíme i metodickou pomoc, kritéria jsou formulována jednoznačně. Soutěž se díky spolupráci s Českou televizí těší velké publicitě a oceněné práce jsou k vidění v médiích. Těšíme se opět na výtvarné práce dětí a mládeže ve všech kategoriích. 
Za realizační štáb MZD Mgr.Barbora Farářová, zodp. za výtv.soutěž Modlitba za domov 2012

 

Soubory ke stažení:

vytvSoutezMZD2012.pdf
tabVsoutez12.xls