Ekologická sekce Českékřesťanské akademie vás zve na výstavu dětských prací z výtvarné soutěže ke Dnům vděčnosti za Stvoření.

Výstava na téma ZVÍŘATA, KTERÁ ŽIJÍ S NÁMI se bude konat od 5. do 26. září 2012. Výstava bude otevřena každou středu od 15 do 19 hodin v Galerii Josefa Adamce, která se nalézá ve 2. patře domu Obce křesťanů, Na Špejcharu 3, Praha 7. (spojení: metro A Hradčanská). Vstupné je dobrovolné. Informace o galerii naleznete na www.gja.cz .
Vyhlášení výsledků soutěže proběhne v úterý 9. října 2012 v 17:30 hodin v kostele Na Zderaze, Resslova 6, Praha 2.  Plakátek ke stažení naleznete níže v příloze.
Dovlujeme si vás také informovat o připravované říjnové bohoslužbě vděčnosti, která se bude konat dne 9. října 2012 v kostele sv. Václava Na Zderaze (Náboženská obec Církve československé husitské, Praha 2, Resslova 300/6, Metro B - Karlovo náměstí). Bohoslužba s kázáním Mgr. Marka Bendyho Růžičky, kněze Starokatolické církve, začíná v 18 h. Bude jí předcházet slavnostní vyhlášení výsledků výtvarné soutěže s tématem "Zvířata, která žijí s námi" (v 17:30) a následovat beseda o přírodním bohatství Prahy, k níž úvodní slovo bude mít RNDr. Jiří Sádlo z Botanického ústavu AV ČR (cca od 19 h).


Soubory ke stažení:

Plakatek_12_09.pdf