Přímý přenos z Modlitby za domov na ČT 2

Program Modlitby za domov 28. 10. 2013 vyvrcholí komponovým pásmem Modlitba za domov, které bude od 15 hodin v přímém přenosu vysílat ČT 2.

 

Komponovaný program Modlitba za domov bude vysílán z kostela Milíče z Kroměříže, který se nachází v ulici Donovalská 2331/53, za Chodovskou tvrzí. Jste srdečně zváni k účasti na tomto přenosu, buď přímo na místě nebo přes televizní obrazovky.

 

Hudební doprovod bude zajišťovat folková skupina Spirituál kvintet. V pořadu, jeho ž tématem je odvaha a překonávání strachu, vystoupí řada zajímavých hostů, mezi nimiž budou Petr Pavel, náčelník generálního štábu Armády ČR, Naděžda Kavalírové, předsedkyně Konfederace politických vězňů České republiky, Adam Walach, podnikatel Moravskoslezského kraje 2010, Vítězslav Vurst, nemocniční duchovní, Marie Svatošová, zakladatelka hospiců, Jefim Fištejn, novinář a další. V přímém přenosu zazní úryvky z Bible, modlitby, požehnání vlasti a budete moci shlédnout i sestřih pohledů představitelů církví sdružených v Ekumenické radě církví v ČR na téma "Jak se nebát v dnešním světě?". Pořad moderuje Martina Kociánová a biskup Dušan Hejbal.

 

Webovou stránku pořadu Modlitba za domov naleznete na webu ČT ZDE.