Rezervace ubytování v penzionu Betel

(English text follows after the Czech text).


Vážení a milí zájemci o ubytování v Penzionu Betel, v případě že byste se rádi ubytovali v penzionu Betel, který provozuje Ekumenická rada církví v ČR, vyplňte, prosíme, níže uvedený rezervační formulář.

 

Po odeslání  níže uvedeného formuláře Vám zašleme potvrzení o přijetí vaší objednávky na ubytování a číslo účtu a variabilní symbol pro platbu za ubytování a termín do kdy, je třeba platbu za ubytování uhradit. Ubytování Vám budeme rezervovat až po přisání platby na zaslaný účet. Pokud nebude platba za ubytování připsána na účet v zaslaném termínu, bude rezervace zrušena. V případě zrušení nebo změny rezervace 1 den před datem Vašeho příjezdu nebo později nebo v průběhu objednaného ubytování účtujeme 100% storno poplatky z celkové ceny pobytu.

 

Ubytovat se je většinou možné od 16:15 (pokud není zaslána e-mailem jiná informace) a uvolnit pokoj je třeba do 13:00 hodin. V případě, že byste potřebovali jiný čas příjezdu nebo odjezdu, můžete penzion kontaktovat ohledně změny.

 

Další informace k penzionu Betel naleznete na www.penzionbetel.cz, případně pište na e-mail: info@ekumenickarada.cz nebo volejte na tel. 774 219 041.

 

Děkujeme za Váš zájem a doufáme, že budete s ubytováním spokojeni a že se Vám pobyt v Praze bude líbit.

 

Dear visitors,

if You like to accommodate in the Guesthouse Betel, please fill the reservation form bellow. After You fill the reservation form we will send Your confirmation of Your order and information about the payment. It is neccesary to pay the payement so that it will arrive to the account until the Due day. Otherwise the reservation will be canceled. If You decide to cancel Your booking 1 day before the date of Your arrival or later or during Your stay we charge cancelation fee in amount of 100% of the payment for Your accommodation.

You will find more information about the gesthouse here: 

http://www.penzionbetel.cz/?page=penzion&lang=en

or You can contact Guesthouse at e-mail: info@ekumenickarada.cz or mobile + 420 774 219 041.

 

Check-in is from 16:15 (unless it anncounced differenetly) and check out is untill 13:00. If You wish to change this time, please contact the guesthosue and ask if it is possible.

 

We thank You for Your interest and hope that You will enjoy accommodation the Guesthouse Betel and Your stay in Prague.

 
 

Penzion Betel - rezervace ubytování (Guesthouse Betel - Reservation of accommodation)

Pole označená červenou hvězdičkou * jsou pro rezervaci povinná. Fields with an asterisk are compulsory. After You fill the form please click on the icon "ODESLAT" (SUBMIT).
 
 
DD.MM.RRRR, kde DD je den, MM je měsíc a RRRR je rok Vašeho příjezdu. (in format DD.MM.YYYY where DD is the day, MM is the month and YYYY is the year of Your arrival)
 
ve formátu DD.MM.RRRR, kde DD je den, MM je měsíc a RRRR je rok Vašeho odjezdu. (in format DD.MM.YYYY where DD is the day, MM is the month and YYYY is the year of Your departure)
 
 
 
 
 
 
ve formátu DD.MM.RRRR, kde DD je den, MM je měsíc a RRRR je rok. (in format DD.MM.YYYY where DD is the day, MM is the month and YYYY is the year of Your oder)
 
Ubytovat se je možné nejdříve od 16:15 (pokud není penzionem potvrzena změna), Check-in is from 16:15 (unless change was confirmed by the guesthouse)
 
V poznámce uveďte počet dětí ve věku 0-2,99 let bez nároku na lůžko nebo počet dětí od 3 do 9,99 let. (E.g. number or children from 3 up to 9,99 years old)
 
Objednáváte-li ubytování pro firmu nebo organizaci, uveďte, prosíme fakturační údaje.