Pozvánka a přihláška na 24. studijní den ERC

Ekumenická rada církví a Česká biskupská konference Vás srdečně zvou k účasti na 24. studijním dni ERC na téma Církevní ve světě médií a média v církevním světě, který se bude konat ve čtvrtek 21. října 2021 jod 9:00 do 15:00 jako online videokonference přes program ZOOM

 

Témata a pozvaní hosté:

Jak může církev získávat důvěru?Tereza Zavadilová, redaktorka Katolického týdeníku, působí také na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy

Dezinformace a jak se jim bránit?Alexandra Alvarová, externí spolupracovnice Deníku N, novinářka, autorka dvou knih, v současné době žije v Kanadě

Mediální aktivity církví – principy, zásady zkušenosti - Jiří Hofman, zajišťuje 

komunikaci s veřejností v Českobratrské církvi evangelické, Monika Klimentová, vedoucí tiskového střediska České biskupské konference

Sdílení dobré praxe z mediální práce v církvích, farnostech a sborech na témata Co jsme se naučili během koronakrize a co z toho zachovat i po jejím skončení? a Jak komunikovat v rámci farností a sborů?

 

Přihlášky a platba:

Přihlášky, prosíme, zasílejte do 19. října 2021 přes níže uvedený online přihlašovací formulář. V případě, že chce poslat a odprezentovat námět pro sdílení dobré praxe z mediální práce v církvích, sborech a farnostech, prosíme odešlete svou přihlášku do  17. října 2021.


Účastnický poplatek za 1 osobu je 100 Kč. Platbu za studijní den odešlete do 19. 10. 2021 na účet Ekumenické rady církví v ČR č:

473 492 623 /0300

variabilní symbol 999, do poznámky pro příjemce uveďte, prosíme, Vaše jméno a příjmení nebo jméno a příjmení vedoucího skupiny v případě, že jste přihlásili celou skupinu.

 

V případě, že přihlašujete celou skupinu (preferujeme), odešlete, prosíme platbu za všechny účastníky vaší skupiny jedním převodem.

Po přijetí Vaší přihlášky a platby Vám pošleme (nejdříve 17. října 2021) další informace k připojení se do videokonference.

 

Stornování nebo úprava přihlášky je možná do 19. 10. 2021 přes e-mail: info@ekumenickrada.cz. Pokud po 19. 10. 2021 zjistíte, že se Vy nebo někdo z Vaší skupiny nebudete moci zúčastnit, zajistěte si, prosíme, náhradníka.

 

Kapcita konference je maximálně 100 účastníků.

 

Program konference naleznete ZDE.

 

Pro další informace sledujte:

 facebokovou událost 24. studijního dne ERC

webové stránky www.ekumenickarada.cz/24sd


nebo pište na e-mai: info@ekumenickarada.cz nebo volejte na tel. 774 219 041.

 

Přílohy: 

Pozvánka  ke stažení ZDE - pro web a e-mail

Pozvánka ke stažení ZDE - pro tisk